Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dark Angel

Odejdź piekielny aniele,
Nie kuś mnie swym wdziękiem.
Bo z zewnątrz jesteś uroczy,
Lecz serce twe piekielne.
Więc opuść me myśli,
Zejdź z mojej głowy.
Pozwól by mój świat,
Znów był kolorowy.

Odejdź aniele,
Nie zabieraj mej duszy w mrok.
Nie spłonę, nie upadnę,
Jak reszta tych, których rzuciłaś na stos.

Odejdź piekielny aniele,
Gdyż nie zaufam ci więcej.
Zostawiasz tylko zgliszcza,
W miejscu zwanym sercem.
Zwodziłaś mnie od początku,
Teraz to koniec me życie,
Kolejna ofiara twojego horroru.

17 018 wyświetleń
89 tekstów
2 obserwujących
  • misiek45

    6 September 2013, 23:12

    Witam Cię Kamilu po długiej nieobecności,fajne wejście z mocnym tekstem-pozdrawiam serdecznie :)

  • czarna mamba

    6 September 2013, 11:42

    :):):)hhmm Anioł...kusiciel :)