Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odejdź!
Nie chcesz być przy mnie.
Ja przeżyję bez twojej obecności.
Właściwie niewiele się zmieni.
Nadal będzie czuć tą samą obcość.
Skończmy z tym.
Zdejmijmy maski nie kończąc balu.
Poczujmy ból, nie widząc rany.
Bądźmy najlepsi, w dobroci wciąż grzesząc.
Bądźmy duchami, zostając w swym ciele.
Udajmy radość, radując też oczy.
Ukryjmy smutek, uśmiechem rozkoszy.

1841 wyświetleń
27 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!