Menu
Gildia Pióra na Patronite

Od tak

Odebrać życie sobie chciałeś
podczas gdy ktoś (dostać)odzyskać je chciał
On walczył wytrwale a Ty poddałeś się
od tak.
Myślałeś że po drugiej stronie lepszy jest świat
bez boleści bez zdrady bez kłopotów od tak
Chciałeś wyszystko za darmo
cały ten wielki świat
Wszystko trudniejsze niz się wydaje
właśnie taki jest świat..

2603 wyświetlenia
23 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!