Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kawa mielona...nie pora

Oddycham
tak często bez ciebie
chyba zawsze
leżąc w kolanach nocy
nie mogę ułożyć się
zasnąć

porcelana
stłuczona

zbyt tania
żeby posklejać
okruchy

skąd wiem...
- zapytasz -
nie wiem...
- odpowiem -

mam smutne oczy
zniszczone dłonie...

Marka

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!