Menu
Gildia Pióra na Patronite

oddechem jesteś
biciem serca mego
krainą cierpliwości
lawiną uśmiechu

nadziei skupiskiem
życia płomieniem
cudem
dzieciństwa podarunkiem

smakiem truskawek
zapachem lilii
dotykiem słodkim
schronieniem w burze

wiatrem spokojnym
tęczą nad miastem
kolorem nieba
na ziemi rajem

... nie zostawiaj mnie nigdy kochanie

16 715 wyświetleń
194 teksty
73 obserwujących
  • ♥. Skalon A.M

    12 June 2012, 15:28

    10/10. piękne