Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pragnienia

Oddałbym wszystko, za jeden dzień z Tobą,
za to byśmy spędzili go jedynie ze sobą,
nad morzem, w parku, na górskim stoku,
nieważne, byle tylko przy Twoim boku.

Oddałbym wszystko, za każdy uśmiech Twój,
za każdy delikatny dotyk naszych dłoni,
za każdy Twój szept: "kochany ty mój",
niech nikt mi marzyć nie zabroni.

Oddałbym wszystko, za Twoje szczęście,
za każde Twoje spełnione marzenie,
za każde wspólnie przetrwane nieszczęście,
za każde razem zrealizowane pragnienie.

Oddałbym wszystko, by móc Cię przytulić
by Cię przed strachem i lękiem otulić,
bym w każdej chwili mógł liczyć na Ciebie
by sprawić żebyś uwierzyła na zawsze w siebie.

Z dedykacją.

24 360 wyświetleń
215 tekstów
222 obserwujących
  • Żelek

    11 April 2011, 21:38

    17 lat, to żaden Pan ;) Marcin jestem ;)

    Dziękuję.

  • Julka 10

    11 April 2011, 21:10

    Każdy Pana wiersz jest ...wyjątkowy, piękny...
    Gratuluje Talentu :)

  • Żelek

    18 January 2011, 17:31

    Przesadzasz (; Dzięki.

  • topik

    18 January 2011, 17:00

    Piszesz z takim uczuciem...

  • Żelek

    1 November 2010, 11:45

    Dziękuję :)

    Pozdrawiam :)

  • Swietka

    31 October 2010, 17:41

    Jak zwykle jestem zafascynowana...

    Pozdrawiam:)