Menu
Gildia Pióra na Patronite

(*)

Oddałam wszystko a ty jedynie dałeś cierpienie.
To już koniec mój ukochany przyjacielu.
Straciłam marzenia, pamiętam tylko gdzie byłam.
Obawiam się że jestem jedynie intruzem.
Możesz poczuć moje serce?
Mam gorączkę, spalmy to wszystko.
To cała ja dla świata który mnie widzi.
Prochy upadły, kto je podniesie?

5942 wyświetlenia
85 tekstów
3 obserwujących