Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oddaję Tobie serce,
i każdą namiastkę swej duszy.
Wiem, że ta miłość wieczna będzie,
i nic jej nie osuszy.
Żyć przy Tobie chcę,
Nawet, gdy trudne to będzie…
Pójdę za Ciebie w ogień,
I w każde inne miejsce.
Każdego dnia i każdej nocy,
Mój wzrok powędruje ku niebu.
Wtedy szeptem przekażę wszechświatu,
Że jesteś najbliższy sercu mojemu.
Na szczycie naszej miłości,
Podniosę głowę do góry.
Aby Anioł zaprowadził me wyznania
prosto w objęcia Twej duszy.
I powtarzać będę te słowa
Każdej nocy, i każdego dnia.
Pamiętaj mój Królewiczu…
…Do ostatniego tchnienia.

Dla M.

11 372 wyświetlenia
128 tekstów
6 obserwujących
  • 29 January 2012, 22:37

    Przecież nie trzeba dawać tytułów.

  • Caanucha

    29 January 2012, 21:19

    Celowo tego nie zrobiłam. Mam problemy z tytułami. ;)

  • NeCrOtOn

    29 January 2012, 21:11

    To polecam opublikować w dziale ,,wiersze" ; )