Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podziękowanie

Oddaje ci dziś w dłonie moje migdałowe serce,
składając je w podzięce za twoje ciepłe serce.

Za twoje czułe słowa, za opiekę nade mną,
za ciepłe twoje ręce podtrzymujące mnie.

Każdego dnia, każdej nocy, w każdej minucie, każdej sekundy, obecności i tęsknoty nie odzewnie przy mnie,
choćby w głowie, choćby iskrą tej pamięci intensywnie.

17 046 wyświetleń
190 tekstów
11 obserwujących
  • Salomon

    5 April 2017, 17:57

    Więc proste - dziękuję - :)

  • 3 April 2017, 14:55

    Ładne, takie szczere, prosto z serca.
    Podziękowania, wdzięczność, takie proste,
    ale jak wielu na TO nie stać.