Menu
Gildia Pióra na Patronite

Media

Oddajcie mi media
A ja wam świat ułożę
Do pionu was postawię
W głęboki sen ułożę
Będziecie gardzić ludźmi
Zwierzęta adoptować
Dobrym pluć w oczy
Złodziei szanować

Okradnę was na cztery pokolenia
A wy będziecie płacić
I dzieci waszych dzieci
A w mediach będzie cicho
Nikt słowa nie zamieści
Więc nic was nie zaboli
I dzieci waszych dzieci

A gdyby ktoś tam kiedyś
Chciałby uświadamiać
Niczym ogień wykraść
I ludziom go darować
To macie z niego szydzić
Wspólnie zabić
I w tajemnicy ciemną nocą
Pochować

76 493 wyświetlenia
1012 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!