Menu
Gildia Pióra na Patronite

Brak.

Od czasu do czasu będę rzucał jakieś swoje wersy, dłuższe, krótsze. To co zostało nagrane, albo to co jeszcze nie zostało. ;)

A chciałbym czasem móc dać Ci wszystko.
Ale jestem pomiędzy przepraszam, a idź stąd.

1743 wyświetlenia
17 tekstów
0 obserwujących
  • OddechLiter

    28 March 2014, 19:52

    Coś tam jest. Ale nie wiem, czy jest sens się chwalić. O ile tekstowo jestem zadowolony, to jakościowo raczej słabo. Ale pracuję nad tym. ;)

    Tutaj wszystko o rapie: https://www.facebook.com/iwo.wiesz