Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadodpowiedzialność

Odciążę, załatwię
Zapłacę, przyniosę
Pomogę, pozmywam
Posprzątam, zapłaczę

W mym niemym błaganiu
Głuchy krzyk
Kochaj mnie
Bo na ciebie nie zasługuję

4914 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
  • silvershadow

    26 April 2021, 11:16

    miłość, której nie czujemy się godni, nie może być (szczęśliwa)

    od Leto
  • onejka

    26 April 2021, 08:02

    Każdy zasługuje na miłość, kochaj i pielęgnuj ❣️