Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatura

Odchodzisz...
w swym ciepłym oddechu ostatnim
wraz z tańcem podniebnym żurawi
łowisz perły w pajęczej matni.
Lato, co po sobie zostawisz?

48 002 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!