Menu
Gildia Pióra na Patronite

aria bezradności

odchodziłam
raz po raz
naprędce, pospiesznie
z rozpalonym krzykiem

a mówiłam- wczoraj,
teraz, już
raz ostatni
pokocham- nie kochając

i mogę przecież
powracać
tylko i aż
żeby nie- bywać
nie- trwać
nie- przyzwyczajać się

a teraz
nie kocham- kochając
z sercem przygotowanym
na niejeden wstrząs

umieranie

3657 wyświetleń
54 teksty
22 obserwujących
  • lightbreeze

    2 December 2011, 21:52

    ja bym lubiła bardziej, gdyby nie była to czynnośc tak bolesna. :)

  • meedea

    2 December 2011, 21:51

    Lubię sposób w jaki trzymasz pióro uczuć.

  • Jesień

    2 December 2011, 09:59

    Bardzo do mnie przemawia ! Pozdrawiam
    W.