Menu
Gildia Pióra na Patronite

Okruchy życia.

Odchodząc zabierają coś ,czego nigdy nie odzyskamy ....
najpiękniejsze okruchy naszego życia. ...

Czemu przeważnie muszą odchodzić Ci
na których obecności w naszym życiu zależy nam najbardziej ?
Zabierając ze sobą część nas samych ,
każdy z odchodzących zabiera ze sobą kawałek naszego serca
zostawiając rany nie do zagojenia ,
"kradną "nam cześć duszy i ciepłych myśli ,
których już nikt inny nie jest w stanie nam oddać ...
zostaje po nich ogromna pustka nie do wypełnienia .
Kolejni ludzie pojawiają się w naszym życiu i znikają w mgle zapomnienia ,
swoją obecnością nie są jednak w stanie przywrócić tej brakującej części nas samych ,
wypełnić naszej duszy i oddać nam bliskości tamtych czasów ...

Dziękuję Ci że byłaś ...
że pozwoliłaś mi kiedyś być małą częścią "siebie "
wpuszczając do swojego świata ,
zawsze już będziesz na dnie mojego serca ,
pamięcią będę Cię otulał aż do końca ....

Pamięci A † A

Rafał

~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~

01.11.2016

10 906 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!