Menu
Gildia Pióra na Patronite

PoBetlejem

odchodzą

ona świerkowa
zapachem

on żywiczny
ciepłem chwil

igłami opada ich tęsknota

jak konfetti rozsypani
pod podeszwą świata

trwają

poświętni...

27.12.2012 r

83 942 wyświetlenia
973 teksty
64 obserwujących
  • scorpion

    23 January 2021, 12:13

    Z końcem Świąt coś umiera..,

    od onejka