Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zakazana

Odbierz mi wszystko, zostaw mnie .
Ale w świecie, gdzie Ty będziesz u mojego boku.
Zachmurz mi niebo, usuń mi grunt, Tak, że gdybym upadł spocznę w Tobie.
Ale jesteś zakazana I każda ulica ma mur przy wyjściu.
Powiedz mi, jak nie zatracić się w Twoim spojrzeniu?
Jak udawać, że nic nie czuję?
Jak posłuchać rozsądku?
Jeśli to, że mam Cię blisko jest moim bólem .
Jeśli złe jest słowo nasza miła Jak znieczulić serce?
Jeśli Ty to wiesz, powiedz mi jak?...
Jeśli Ty to wiesz, powiedz mi jak?...
Ukradnij mi czas, skróć mi powietrze.
Ale tego snu nikt mi nie odbierze!
Chociaż jesteś zakazana I każdy raz jest kolejnym punktem wyjścia.
Powiedz mi, jak nie zatracić się w Twoim spojrzeniu?
Jak udawać, że nic nie czuję?
Jak posłuchać rozsądku?
Jak znieczulić serce?
Jeśli Ty to wiesz, powiedz mi jak?...
Powiedz mi!...
To prawie zabójstwo, to szaleństwo że kochamy się w ukryciu .

36 399 wyświetleń
288 tekstów
10 obserwujących
  • RozaR

    30 August 2021, 20:49

    Ach te konie rozbrykane.