Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lustro

Odbicie w lustrze
Światło lampy promieni ciemność
To tylko to co widzę
Osoba w lustrze
Już nie ta sama
Niby jest ale jej niema
W oczach ostatnia iskra
Ten wiersz to amatorszczyzna
Ale ostatnią sentencje przetoczyć tu trzeba
Że tak jak osoba w tym lustrze
Tak życie się zmienia

15 132 wyświetlenia
107 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!