Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Przegadać ciszę "

Odbicie w lustrze
(Nie)smak pozostawia?
Cisza jak makiem zasiał
Pustka w oczach
Serce zamknięte
Drżące ręce
Rozum na wagarach
Odpadły skrzydła
Karmimy się ciszą
Inni ją słyszą
Ty głuchy na wołanie
Zaraz dzień nastanie
Przegadać ciszę
Nauczyć się/cię kochać
Jeszcze raz tęsknić
Mieć odwagę lwa
Chęć na życie
Kolejny raz...
By w lustrze z nic
Pojawiło się coś - Ktoś

16.10.2022
05.46

281 853 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!