Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niebieska kreda

Odbicia tchnienia wpatrzonego złudnie
Obliczem codziennie władam
W oczach Twych niebieskich schludnie
Się poprawiam
Dla siebie marny koniec
O dziwo niebieskiemu odbiciu odpowiadam
Obróce jeszcze ze dwa piruety
Ale nie zostanę na długo
Niestety

1289 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!