Menu
Gildia Pióra na Patronite

niepewność

od zmierzchu do świtu nie wierzę w przebudzenie
zaspany poranek reanimuje moje ciało
a ja niechętnie nabieram z jego ust obrzydłe poszarzałe powietrze
a jednak dzisiaj znowu jestem

2436 wyświetleń
20 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!