Menu
Gildia Pióra na Patronite

My

Od wtedy niewiele się zmieniło
wciąż dzielą nas od siebie sekundy milczeń

miliony słów zaprzeczających sobie wzajemnie
blask tęsknoty gnieżdzącej się w podświadomości

wciąż ociekamy sobą z wczoraj
żeby zapomniec siebie z dzis

spływasz po mnie jak grafitowa smoła
kleją się od Ciebie moje dłonie

tak nieposłuszne

nieprzerwanie

nieprzerwanie lepię sobie ciebie
wspomnieniami

11 862 wyświetlenia
164 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!