Menu
Gildia Pióra na Patronite

''wypieramy się wszystkiego''

od wczoraj rwąca cisza
sączy się. wylewa
jak brzeg rzeki pogrąża w wysokich falach.

już tylko w prześwitach emocji zbyt mocno
zaciskam powieki aż wilgotnieją
dłonie. niebo szarzeje tak samo
w pół drogi do ust
czuję gorzki smak nocy.

wypluwam grafit.

1624 wyświetlenia
24 teksty
10 obserwujących
  • TruskawkowePole

    17 October 2012, 16:37

    mam podobnie

  • 17 October 2012, 14:28

    Ja rzadko kojarzę,kiedy trafiam...

  • TruskawkowePole

    17 October 2012, 11:28

    raczej na pewno. trafiamy na siebie w różnych miejscach :)

  • 17 September 2012, 18:43

    Chyba Cię już gdzieś czytałam.

  • motylek96

    23 May 2012, 13:01

    doskonałe