Menu
Gildia Pióra na Patronite

Od ucha, do ucha -
wspaniałe uczucie,
gdy otwarta na mnie,
po prostu mnie lubisz.

3229 wyświetleń
18 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!