Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zamarzam

Od tego przeciągu
w drzwiach niedomkniętych
przez ciągłe rozstania
i powroty

Od westchnień co
przez uchylone usta
ulatują zimnym wiatrem
bezsilności

Od chłodu spojrzeń
w których żar i ogień
dawno już
wygasł

Zamarzam

14 445 wyświetleń
126 tekstów
32 obserwujących
  • czasem_wciskam_escape

    7 August 2015, 08:03

    Mario... bardzo do mnie trafił ten wiersz... bardzo dobrze ujęte... pozdrawiam ciepło :-)

  • Malusia_035

    20 July 2015, 21:18

    nie mogę sie naczytać ,będę tu na pewno wracała ...

    Pozdrawiam wieczorowo :))

  • miramija

    17 July 2015, 23:16

    Bardzo dziękuję Wszystkim za obecność i komentarze, zawsze tak cenne dla mnie...

  • mill

    17 July 2015, 22:19

    ...śliczny ;).....

  • nicola-57

    17 July 2015, 21:15

    zamarzam...wierzę. Dobry wiersz. Pozdr.

  • Alfa Centauri

    17 July 2015, 20:46

    Bardzo mi się podoba. Świetna koncepcja i wykonanie.
    Pozdrawiam

  • Cris

    17 July 2015, 20:21

    zatrzymuje...bardzo ładny wiersz.
    pozdrawiam :)

  • finezja

    17 July 2015, 20:20

    Bardzo ładne. Pozdrawiam.

  • tusiak

    17 July 2015, 19:20

    smutne i bliskie