Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przechodząc

Od tego baru
zawsze śmierdziało
końcem świata
że tego
świadomości nie miałem

Jezusicku kochany
zasrane panie
wszystko na kosmetyki tracą
i nie mają na protezę dla mnie
(żali się inwalida
przyklejony do wózka w przejściu podziemnym)

Chyba się do tego nieszczęścia
przyzwyczaiłem
jest suchą bułką dla mnie
z miejskim masłem...

Była to impresja uliczna
marka

Wrocław

127 931 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • motylek96

    5 August 2010, 21:32

    Kolejne świetnie ukazane realia