Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Od rana pada
twoje milczenie
strużki myśli
na mych ustach

podtopiony żalem
trwa dzień
bez kropli sensu
nagi i pusty

16 112 wyświetleń
129 tekstów
38 obserwujących
  • AnnMaria

    3 May 2012, 22:59

    Dziękuję za uwagę:),
    jednak zostawię tak jak jest.
    Pozdrawiam:)

  • 3 May 2012, 12:35

    PS Nie bójmy się łączyć. Skreślać. iść trochę na przekór. Każdy i tak zrozumie po swojemu.

  • 3 May 2012, 12:34

    Poszłabym dalej...

    Od rana padają
    strużki milczenia
    na moje usta

    podtopiona trwam
    w nagi dzień
    bez kropli sensu

  • AnnMaria

    3 May 2012, 00:12

    Bardzo Wam dziękuje, dobranoc.

  • miramija

    2 May 2012, 20:29

    Też uważam, że świetnie!

  • marka

    2 May 2012, 19:16

    Świetne.
    Brawo.