Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spacer z Popiełuszką

Od Popiełuszki po Smoleńsk
Poprzez gruzy Warszawy
Na Łączkę Powązki
I do piwnic Świętego Kostki
Na Katyń Bykownię
Do Dachau i na Oświęcim
Do Kolbe i Niedzielaka
Pod ziemię między nasze kości
Tej ziemi
Naszej przeszłości

Do Częstochowy
I do świętej Bramy
Ciebie coś zbłądził i się wyrzekł
Z całego serca prosimy
I zapraszamy

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!