Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samotność

Od początku była Samotność.
*
To Ona wsunęła w Boską dłoń
grudkę gliny...
*
Tworząc człowieka,
Bóg,
na podobieństwo własnej,
stworzył
Samotność ludzką.

3229 wyświetleń
18 tekstów
0 obserwujących