Menu
Gildia Pióra na Patronite

...Prywatna ogrodniczka ...

Od pierwszego oddechu serca
Pielęgnujesz we mnie
Niczym ogrodnik róże
Naiwność

Dajesz nadzieję, uśmiech
Serce płonie radością
Na ustach uśmiech drży
Magiczne sny

By po nocy ściąć mnie
Rzucić na ziemię,
Jak zbędny chwast
Pielęgnowany dniem wczorajszym

upadł zanim próbował wstać.

21.12.2011

16 289 wyświetleń
237 tekstów
71 obserwujących
  • Julka 10

    21 December 2011, 19:25

    Nie zostawię tym razem słów komentarza, po co...czasami wystarczy znak... więc...
    :):):):):):)

    Jak zwykle dobry wiersz Michale...umiesz " czarować słowami świat" :):)

  • zugimihau

    21 December 2011, 14:47

    masz racje,,te ostatnie linijki to byly na odczepne..poprawie;)