Menu
Gildia Pióra na Patronite

tęskniąc

od piątku do poniedziałku
jest mało czasu
niestety
ale gdyby na nich patrzeć
jak na dwie planety o zimnych z tęsknoty sercach
można się przestraszyć
i samemu
zmarznąć

więc piję kawę
ciepłą
codziennie dwie
mama mówi - dziecko nie pij tyle kawy
zmarnujesz żołądek

piję dalej
żołądek
co tam żołądek
ważne żeby serce
nie zamarzło
całkiem

dla R

7495 wyświetleń
127 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!