Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zboża miłości

Od nasiona uroku
Kiełkuje zauroczenie
W cieniu pszenicy
Szept namiętny
W plonach szczęścia
Korzeni się zakochanie
Poszum kłosów
Zatroskanych serc
Przenika w zmysłowość
Zbierając zbiory
Żniw uczuć
W zbożach miłości.

19 717 wyświetleń
138 tekstów
7 obserwujących