Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zakochać się i już

Od motylków skręca mnie, przyjemne uczucie,
Gdzie spojrzę to ty, gdzie pójdę widzę ciebie,
Niosę w sercu twoje odbicie i obraz przyszłości,
Słyszę głos ponętny, kuszenie przymkniętych oczu,
Jesteś jak narkotyk, poprawiasz mi samopoczucie,
Przy tobie czuję się tak lekko jak obłok na niebie,
Uklęknę a ty przyjmij moje wyznanie miłości,
I zamieszkajmy na szczęścia wspólnego zboczu.
23.02.2011r.

927 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!