Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prawdy Wysłannik- Kłamstwem Męczon

http://www.youtube.com/watch?v=KpHKQ9uRwOE

Od kłamstwa uwolnić próbuję się
trudno, celnie we mnie trafia
sam przed sobą czasem łżę
do mego serca prawdy

- dostanę się.

Czasem doskonale, patrząc w oczy
pół prawdy, to już kłamstwo
ciekną ze mnie lepkie poty
po fałszu przychodzi prawda

- w sercu jej ogromne ploty.

Myśli me nie kłamią mnie
dlatego pustka często w głowie jest
do prawdy zbędne myślenie jest
to taki pokorny

- wilczy pies.

Kłamstwu wyrywam niechybnie się
kłamstwu splunę prosto w twarz
to kłamstwo najbardziej rani mnie
dlatego splunę

- choćby w się.

81 586 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • agniecha1383

    31 January 2013, 04:24

    Szalony:) Ale podoba mi się...buntowniczy wręcz powiedziałabym:)pozdrawiam

  • scorpion

    30 January 2013, 14:49

    Według mnie też jest lepszy... Może dlatego, że bardziej opisuje mnie.

  • Papużka

    30 January 2013, 11:38

    Podoba mi się nawet bardziej od "Zabij Kłamstwem- Zgiń Od Prawdy"...