Menu
Gildia Pióra na Patronite

wietrzny poranek

Od drzwi do drzwi,
niespokojnie
łamiącym się głosem
uciekam się ..

Z miejsca na miejsce
przenikam
ulotnym i cichym
spojrzeniem
przywykam.

Układam się do snu
tam gdzie akurat
się uda..
Podążam

3343 wyświetlenia
63 teksty
1 obserwujący
  • finezja

    15 July 2015, 23:42

    Umiejętność dostosowania się jest też ważna. Podążaj... Pozdrawiam.