Menu
Gildia Pióra na Patronite

o cycuszku

Od cycuszka do cycuszka krąży w ręce ma poduszka
Bo ja dorwać chce te uszka wsadzić, wetknąć, jęzor swój
A jak będziesz lepić uszka nie odwracaj pupy swej
Ja nadziewać się tuż będę by ci było w życiu lżej.

/z przemyśleń kwarantannowca/

140 474 wyświetlenia
1595 tekstów
12 obserwujących
  • 17 November 2020, 20:35

    To prawda ...

  • piórem2

    17 November 2020, 16:09

    tak czy siak odizolowanie prowadzi do zwierzęcenia

  • 17 November 2020, 13:31

    Nie...daleko mi do tego.
    Żartobliwie napisany, można odczytać kilka interpretacji 👍😊

  • piórem2

    17 November 2020, 11:28

    To chyba był sarkazm

  • 17 November 2020, 09:12

    Fajnie zapobiegasz marazmowi kwarantanny😊