Menu
Gildia Pióra na Patronite

*powroty*

Oczy za mgłą słoną
serce chore
i spalone marzenia

a jednak
lubię wracać do Ciebie
samotnymi wieczorami
najpiękniejszymi snami
i smutkiem odzianym w codzienność

13 822 wyświetlenia
144 teksty
14 obserwujących
  • krysta

    25 August 2015, 20:39

    choć smutny, ładny wiersz...pozdrawiam :)