Menu
Gildia Pióra na Patronite

oczy słodkie

Monodramatysta

Monodramatysta

Oczy twe jak płomyki napełniają mnie światłem nadziei
Obiecując słodkich pragnień spełnienie jak w upalny dzień nieliczne cienie
Przyciągają mnie jak ćmę, tak bym chciał do końca życia patrzyć w nie.
Ach oczy twe! jakże kocham patrzyć w nie...

10 856 wyświetleń
68 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!