Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oczy pełne łez

Oczy pełne łez.
Nawet wiatr nie spieszy się by je osuszyć.
Niech płynął...strumieniem naiwności.
Niech płynął i wyschnął gdzieś u podłoża mojego egoizmu.
Może tam...na dnie...znajdą sumienie moje.
Oczy pełne łez i tylko to dziś mam.

154 wyświetlenia
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!