Menu
Gildia Pióra na Patronite

milczenie jak dobrze naostrzony nóż

oczy już dawno opustoszały
z opuszków zdarte ostatnie
tchnienie dotyku

ciemność jest wyznacznikiem
dzień wyzwaniem
rzuconym introwerdykowi

łap go za słowa
nigdy za rece
jeśli chcesz by wyszedł z siebie
zanim stopi się z murem ceglanym

http://youtu.be/S8rO_XcnYdM

135 809 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • Naja

    10 January 2021, 21:14

    Introwertykowi, którego się ceni, najlepiej "stawać na drodze i nie ustępować"... :-)

    • motylek96

      11 January 2021, 19:39

      Trzeba mu pozwolić we własnym tępie się otworzyć. Nic na siłę 😉

      od Naja
  • scorpion

    10 January 2021, 09:46

    Piękna rada na koniec, tylko za słowa łapie się trudno

    od Naja
    • motylek96

      11 January 2021, 19:41

      Wystarczy słuchać i być uważnym
      Wystarczy chcieć zaprzyjaźnić sie6 z takim osobnikiem. Poświęcić swój czas i trochę cierpwosci🙂