Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ambicje

Oczy duże robisz
Czuje sztylet w plecach
Uśmiechem ukajasz mój niepokój
Krew cieknąca mi po plecach
Czujność moja więdnie
Kiedy wypowiadasz swoje brednie

Starannie dobrane słowa
Mam słuchać
Ucho już nie może
Brwi mam zmarszczone
Złego mi życzysz
Niekompetentna i nikczemna

Będę cię trzymać blisko
Już mam ciecz u stóp
Stoję tutaj ubrudzona
Spokojnie,
To jeszcze nie koniec

10 937 wyświetleń
136 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!