Menu
Gildia Pióra na Patronite

prawda ma wiele imion

oczko* początkiem kłębka

można wydziergać rozmaite wzory
kolory

często prawdę otula/ją/ kłamstwo/a/
splątane warstwy

pamięć utrwala
niektórych serca cieszy

bujanie ma powodzenie

dziwne spojrzenie

K.A.Sz. 09.08.2016r.

*oczko- imię prawdy

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!