Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wariant z

Ociera znój
z czoła szorstkiego
dzieci żywi rentą starego

Została sama
żal w udach dusi
klnie na los złudny
choć żyć już nie musi

Ten klient jest trzeci
los ją zadręczy
na imię ma Madonna
na chłopie w "okrak" klęczy.

(okrak = okrakiem)

Marka

127 841 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • chwilowo

    21 October 2010, 16:59

    świetne!

  • motylek96

    21 October 2010, 12:49

    Cholera tak prawdziwy że aż boli..

    Marko przeszedłeś dziś sam siebie

    Pozdrawiam ciepluchno:)))