Menu
Gildia Pióra na Patronite

Góra lodowa...

Ociekam chłodnem
jak góra lodowa
którą chroni niejedna
gruba warstwa

Od nie pogody
czy ingerencji ludzkiej
tak samo serce
pragnie pozostać

W idealnym stanie
nawet gdy zacznie
topnieć nadzieja
do drugiego człowieka...

28.12.2020

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!