Menu
Gildia Pióra na Patronite

och, zatracenie emocjonalne
błądzę w nietolerancji i och,
zwyczajnie już nie wiem,
kim jestem i co się dzieje

9246 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!