Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ciszo

Teksty z obrazami - Ciszo - exsilentio
Ciszo - exsilentio

Och, ciszo kochana!
Połóż się na ranach,
Płyńmy w noc do rana
W słowach rozespanych.
W iskrzeniu
Opuszków drżeniu
Spojrzeniu
A czas tak stary jak młody
Szepcze zrozumieniu,
Że kara częścią jest nagrody.
I tylko miłość nie robi szkody.

42 014 wyświetleń
581 tekstów
6 obserwujących
  • RozaR

    9 October 2022, 20:28

    No ładnie i zmysłowo
    Ach ta kara :-)))