Menu
Gildia Pióra na Patronite

rejwach*

Oceń ciszę.

Twoja przemoc
działa tam - gdzie mnie nie ma.
Nie kieruj jej na mnie.

Moja tarcza boli.
Moje przepraszam -
boli bardziej.

I jak zawsze
wyciągam dłoń po jutro
zanim skruszeje.

Bo pierwsze wejrzenie
jest jak diament
wśród spojrzeń.

https://www.youtube.com/watch?v=m65jhGwtWrg

84 105 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
  • wdech

    5 January 2015, 18:38

    tak, poradzę
    spadaj

  • wdech

    5 January 2015, 18:19

    hm
    coraz gorzej z tobą
    jak cię coś palnie w ten pusty łeb, może się wyregulujesz

  • wdech

    5 January 2015, 18:02

    Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
  • dana1596

    4 January 2015, 20:46

    dwie ostatnie są perełkami...:/ początek mi nie pasuje do nich, ale wiersz dobry - ogólnie. Ja bym zostawiła tylko ten dobry koniec:)
    Pozdrawiam

  • RozaR

    4 January 2015, 19:09

    Wiersz dobry - mi sie podoba - im dalej tym lepiej.

  • wdech

    4 January 2015, 16:38

    ~Alu/Dra/J.T./Myst. i inne twoje nawiedzone wcielenia

    Gdy powiem - spadaj, posłuchasz?
    Nie. Nie odejdziesz. Bo Wiesz
    wszy tak mają i muszą, bo inaczej
    nie ma w nich już żadnego życia.

    Tak, umiem obrazić człowieka.
    I cieszy, że powstrzymuje mnie ten fakt...
    bonie chcę przepraszać Boga.

  • wdech

    4 January 2015, 16:19

    Przesadzasz, tak jak i ze swoją - nie próżnością.
    Ale ja Cię nie pocieszę.

    Słyszałeś? Czy czytałeś?
    Jak zwykle kręcisz się w kółko.

  • wdech

    4 January 2015, 16:04

    Mówisz?
    A masz tą pewność ?

    Ja tak mogę nudzić o wszystkim i niczym, ale
    nigdy nie POchylę się, do Twojego poziomu.

  • wdech

    4 January 2015, 15:56

    mnie nie

  • wdech

    4 January 2015, 15:25

    hm :) drobiazg...
    dla Ciebie

    Pozdrawiam i miłego...