Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Ocean życia"


"Ocean życia"jak to pięknie brzmi,
chyba nie potrafię tam dopłynąć sam.
Z tobą wiem że mogę wiele ,
być może wszystko ,
marzę by być przy tobie blisko.

3 mar 2015 18:32

றiℓℓ...

18 435 wyświetleń
155 tekstów
44 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!