Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Istota... "

Ocean pełen tajemnic.
Wodospad gorzkiej krwi
Morze pragnień, rzeka marzeń.

Czytaj uważnie co kryje się we mnie.
Czytaj o czym myślałam.
Czytaj co przemilczałam.

Moje usta nabrzmiałe od marzeń.
Wypowiadają Twoje imię.
W tym istota się kryje.

Istota
Przeznaczenia.

281 771 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!