Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Ocal mnie z nicości
Zaszyj usta posłuszeństwem
Bym milczała

Krzyk usłyszysz tylko w sercu
W odlamkach
Tego
Co ze mnie pozostało

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • 5 December 2017, 12:41

    Kati Tak się obecnie czuję... Niestety

  • kati75

    5 December 2017, 11:34

    cisza i ta pustka ładnie napisane;)